Acibadem Bel Medic – Mesto gde se ljubav rađa

Acibadem Bel Medic već 25 godina je prepoznat po kvalitetnoj i efikasnoj medicinskoj usluzi, bezbednosti i brizi o pacijentima, kao i dostupnosti 24 sata, svakog dana u nedelji. Porodilište je opremljeno najsavremenijom opremom koja uključuje porođajnu i operacionu salu, kao i apartmane koji su namenjeni boravku mame i bebe i partnera. Prijatna atmosfera, klimatizovani apartmani sa kupatilom, TV i internetom omogućavaju da prvi dani majčinstva proteknu u prijatnoj atmosferi.

Iskusni tim ginekologa-akušera je na raspolaganju 24 sata, 365 dana u godini obezbeđujući sigurno okruženje. Iskusni anesteziolozi sa rutinom u spinalnoj i epiduralnoj anesteziji, pedijatri-neonatolozi kao i lekari ostalih specijalnosti (kardiolozi, endokrinolozi, hirurzi) su tu u slučaju da zdravstveno stanje majke i deteta to zahtevaju. Babice su zadužene za brigu o porodiljama i za pomoć oko dojenja, dok o bebama brinu pedijatar i pedijatrijska sestra. Neonatalni skrining, skrining sluha i imunizacija su standardne procedure u Acibadem Bel Medicu.

ŠTA VAM JE POTREBNO ZA DOLAZAK U ACIBADEM BEL MEDIC PORODILIŠTE?

  • Za Acibadem Bel Medic porodilište nije vam potrebna torba sa stvarima. Mi smo obezbedili sve što treba i za mamu i za bebu! 
  • Pri dolasku u porodilište od lične dokumetacije potrebna Vam je samo lična karta ili pasoš, krvna grupa i RH faktor na aktuelno prezime sa matičnim brojem.
  • Ukoliko niste vodili trudnoću u Acibadem Bel Medicu, a ipak ste se opredelili za porođaj u našem porodilištu, po prijemu u porodilište biće Vam odrađene sve neophodne analize. U slučaju da već posedujete neke rezultate analiza, ponesite ih sa sobom.

Acibadem Bel Medic porodilište  – Mesto gde se ljubav rađa.